Rudy Van Geldere ontvangt prijs van de jury bij uitreiking van de trofee van sportverdienste te De Haan.

Geschreven door Het Volk (regio Brugge - Oostkust) - 17 januari 2000
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Vrijdag 14 januari werd door de sportraad de trofee van sportverdienste uitgereikt tijdens de sport-5 in de Wielingenzaal te Wenduine.

Rudy ontving hierbij de trofee van de jury voor zijn werk als diepzeeduiker- onderwaterfotograaf. De jury was onder de indruk van zijn palmarez als onderwaterfotograaf, waarbij hij tal van nationale en internationale titels in de wacht sleepte.
Ook zijn werk bij de uitgifte van het boek "Oosterschelde, Zeeland onder water" maakte indruk op de jury. Zijn werk is ook in de gemeente De Haan gekend, daar zowel de burgemeester als schepenen dit werk ontvingen bij de opening van het clubhuis te Klemskerke.

Hoe remedies online te ontdekken? Met het internet overspoeld met variant web-sites verkopen variant middelen, de aankoop van drugs online is niet langer een droom voor de meeste van ons. Er hij medicijnen alleen bedoeld voor vrouwen. Als u zich zorgen over erectiestoornissen bent, moet je meer weten over "kamagra oral jelly" en "kamagra 100mg" te lezen. Voor alle men weet je kent over "kamagra jelly". Het zeer gedenkwaardige wat je hoeft te zoeken is "kamagra bijwerkingen". Er zijn diverse dingen die kunnen leiden tot impotentie. Over het algemeen medicatie hoe Viagra moet onder serieuze aandacht, in het bijzonder ten aanzien van de interactie met andere geneesmiddelen. Vergeet niet dat het bestellen van een erectiestoornis generieke geneesmiddelen zonder voorschrift Je gewoon geen enkele garantie over de authenticiteit van deze drugs te hebben.

Lees 2095 keer Laatst aangepast op vrijdag, 07 december 2012 23:25

Copyright © 2013 - 2018 Duikschool Coral - De Haan. Alle rechten voorbehouden.