Rudy Van Geldere

Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Coral werd in 1978 opgericht door enkele vrienden waaronder onze huidige ere voorzitter Rudy Van Geldere. Tot op heden is Rudy nog steeds aktief in de club, waarbij hij als bekend onderwaterfotograaf het echte boegbeeld is van de Coral.

Rudy heeft meer dan 5000 duiken waaronder heel veel foto duiken.  Zijn prachtige foto"s kan je bewonderen op volgende site:


http://rudy-van-geldere.duikschool-coral.be/

 

Hoe remedies online te ontdekken? Met het internet overspoeld met variant web-sites verkopen variant medicijnen, de aankoop van drugs online is niet langer een droom voor de meeste van ons. Er zijn medicijnen alleen bedoeld voor vrouwen. Als u zich zorgen over erectiestoornissen bent, moet je meer weten over "kamagra oral jelly" en "kamagra 100mg" te lezen. Voor alle men weet je kent over "kamagra jelly". Het zeer gedenkwaardige wat je hoeft te search is "kamagra bijwerkingen". Er zijn diverse dingen die kunnen leiden tot impotentie. Over het algemeen medicatie zoals Viagra moet onder serieuze aandacht, in het bijzonder ten aanzien van de interactie met andere geneesmiddelen. Vergeet niet dat het bestellen van een erectiestoornis generieke geneesmiddelen zonder voorschrift Je gewoon geen enkele garantie over de authenticiteit van deze drugs te hebben.

Lees 28272 keer

Copyright © 2013 - 2018 Duikschool Coral - De Haan. Alle rechten voorbehouden.