Duikplanning

Weblink Duiken in Zeeland

Vraag je je wel eens af hoe de wereld er onder water uit ziet? En hoe het zou zijn om tussen kleurrijke vissen door te zwemmen? Maak dan eens kennis met de duiksport! Daarvoor hoef je niet persé naar tropische landen af te reizen; het kan ook in Zeeland, één van de populairste duikgebieden van West-Europa!

1090
Weblink Duikkaarten 2013

De nummering van de duikkaarten werd aangepast en er zijn ook enkele nieuwe kaarten van de ontbrekende duikplaatsen bijgekomen. Ook het overzicht van de sportduikwetgeving werd aangepast.

748
Weblink Duikplaatsen Zeeland
Beschrijving van de verschillende duikplaatsen in Zeeland + getijdentabel
989
Weblink Duikplanner
Site waar je uw duik kan plannen. Geef de datum en de gewenste duikplaats in Zeeland op en uw duik wordt gepland.
1354
Weblink World Dive Map

Duiklocaties over heel de wereld.

888
Weblink Zoekertjes
Deze website is de eerste in Vlaanderen wat zoekertjes ivm tweedehands duikmateriaal betreft. Langs deze weg kan iedereen GRATIS zijn spullen aanbieden aan de hele wereld. Zoek je specifiek materiaal en je kan het nergens vinden, dan kan je hier ook terecht: schrijf je boodschap met wat je zoekt en misschien heeft een lezer wel liggen wat jij zoekt. Je kan op deze pagina ook discussies ivm duiken en aanverwanten voeren want op elk bericht dat jij schrijft kan iedereen publiek antwoorden. Iedereen kan dus deelnemen aan de discussie. Of heb je gewoon een boodschap die je aan iedereen wil verkondigen, this is the place to be !
2440

Copyright © 2013 - 2020 Duikschool Coral - De Haan. Alle rechten voorbehouden.